Goed nieuws voor de gamers die wel van een potje vechten houden, want Tekken 7 wordt naast de versie voor PS4 waarschijnlijk ook beschikbaar voor de Xbox One en pc.

Aanvankelijk leek het er op dat Tekken 7 een PS4 exclusive ging worden, maar dat is na het online gaan van deze tweet waarschijnlijk niet meer het geval.
Het schijnt dat er tijdens de MCM Comic-con door een vertegenwoordiger van Bandai is gezegd dat de game niet alleen naar de PS4 komt, maar ook naar de Xbox One en pc.

Een officiële aankondiging is er nog niet, maar dit is zeker wel een speculatie waard. Naast de gewone versie komt er ook nog een versie voor de Virtual Reality bril van PlayStation. Helaas is ook de release datum van de game nog niet bekend, zelfs voor de al aangekondigde PS4 versie is dit nog niet helder. Of we @Supernintendo moeten geloven? Ik weet het niet, maar dat zou uiteraard wel heel erg tof zijn! Bandai heeft zelf gezegd dat ze met Tekken 7 een groter publiek willen aantrekken door de game iets aan te passen, dus een release voor Xbox One en pc lijken hiermee ook een hele logische keuze. We moeten dus nog even duimen, maar heel gek lijkt deze roddel zeker niet.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte, mocht de game officieel worden aangekondigd voor Xbox One en pc laten we dat direct horen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments