Metro Exodus is alweer een poosje uit en over het algemeen is iedereen behoorlijk positief over de game. Alleen de controls was niet iedereen even blij mee. Geen zorgen, de ontwikkelaar heeft dit gerepareerd.

Ik heb de game inmiddels wel geïnstalleerd op mijn Xbox, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om hem ook daadwerkelijk te spelen. Nu schijnt het dat dit helemaal niet zo erg is, want veel gamers vervloeken de controls. Zo wordt er verschrikkelijk geklaagd over een enorme deadzone, vreselijke sensitivity en input lag.

Ontwikkelaar 4A Games heeft nu laten weten dat er een patch klaar staat om dit probleem en een paar andere dingen te verbeteren. Zo moet de game in het algemeen stabieler gaan draaien en wordt de input lag aangepakt. Ook is er een nieuwe optie aan je controller preset toegevoegd die het geheel wat gevoeliger maakt en waarmee je dus sneller rond kunt kijken. Voor nieuwe spelers wordt dit de standaard, maar spelers die al met de game begonnen zijn moeten dit in de opties nog aanzetten.

Was het allemaal daadwerkelijk zo erg, of viel het wat jullie betreft wel mee?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments