Het lijkt erop dat er weer eens een stagiair ergens een knop iets te vroeg ingedrukt heeft. Dit keer bij Amazon waardoor de releasedatum en wat andere details rondom Dead Island 2 nu op straat lijken te liggen.

De game heeft een extreem hobbelige ontwikkeling gehad, maar onlangs kwamen er eindelijk weer eens wat lichtpuntjes tevoorschijn. Ontwikkelaar Deep Silver liet ons weten binnenkort de game opnieuw aan te zullen kondigen. Dat is tot op heden nog niet gebeurd, maar dat weerhield iemand bij Amazon er niet van om de game, inclusief releasedatum en boxart, alvast op de site te zetten. Volgens de webwinkel moet de game uitkomen op 3 februari 2023.

Behalve de releasedatum stonden er ook diverse details van de game online, zoals bijvoorbeeld het verhaal, maar ook gameplaymechanieken. Zo lijkt het erop dat we de zombies kunnen gaan gebruiken.

Een dodelijk virus verspreidt zich door Los Angeles en verandert haar inwoners in hongerige zombies. De stad zit in quarantaine en het leger heeft zich teruggetrokken. Gebeten en geïnfecteerd, maar meer dan alleen immuun leer je om de hordes zombies in de stad te gebruiken.

Alleen jij en een handjevol anderen die ook immuun zijn voor het virus houden de toekomst van Los Angeles (en de mensheid) in hun handen. Terwijl je de waarheid achter de uitbraak ontdekt, leer je ook wie, of wat, jijzelf bent. Overleef, evolueer en red de wereld. Gewoon weer een dag in los Angeles.

Spelers kunnen in de game diverse locaties zoals Venice Beach en Beverly Hills verkennen. Dit kan met een uit zes verschillende personages, elk met hun eigen persoonlijkheid dialogen. Verder kun je je skills volledige customisen, inclusief de mogelijkheid om alles te resetten en je vaardigheden anders te verdelen. Daarnaast zullen er weer veel verschillende wapens en zombies in de game zitten om je weer een poosje mee te vermaken.

Hoewel niks van dit alles nog bevestigd is klinkt het allemaal net iets te gedetailleerd om niet waar te zijn. We zullen er ongetwijfeld meer over horen in de komende tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments