Helemaal lijp van Halo? Droom je ’s nachts over Cortana? Altijd alleen maar bezig met de toekomst? Mode? Zet je dan schrap. Want ome Phil en Major Nelson showen de laatste kleding. 

Majoor nelson en ome philSamen met kledingmaker Musterbrand heeft 343, Halo kleding ontworpen. Wist je niet dat Musterbrand vaker nerd-kleding maakt? Nou dan weet je het nu. Eerder maakte zij namelijk al kleding voor Assassin’s Creed en de Witcher 3. Musterbrand weet hoe je een gamer in de nieuwste kleding krijgt.

Wat zit er dan in de Halo collectie? Je hebt een Flight deck officer jas, een Spartan jas en als jij je Xbox, onderbroeken en sokken op weg naar een lan-party wilt vervoeren, dan kan dat in de waterdichte UNSC tas. De keuze is dus beperkt. Maar ben je groot fan dan kan je wel in Halo kleding door de straten flaneren.

Natuurlijk gaat deze aankondiging weer gepaard met een rij ‘wat is het fijn om met elkaar samen te werken’ quotes maar die zullen we jullie besparen. Rest mij alleen nog jullie de  foto’s te laten zien.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments