Start vandaag met Stealthy knallen in Ghost Recon Breakpoint

Vandaag start de early access van Ghost Recon Breakpoint en de officiele release staat gepland voor aanstaande vrijdag 4 oktober. Dat moet gevierd worden met een lekkere launchtrailer. Check je hem ff?

Misschien heb je vandaag al wat vrienden in je Xbox vriendenlijst Ghost Recon Breakpoint zien spelen. Diegene die de Gold of Ultimate edition in pre-order hadden staan, hebben namelijk al toegang tot de game. De rest zal nog even een paar dagen moeten wachten.

Nou ja, wachten? Waarschijnlijk heb je al even aan de game geproefd tijdens de ‘closed’ beta deze zomer of afgelopen weekeind tijdens de open beta. Ook heb je hier de bevindingen kunnen checken over de hands-on sessie die we op de Gamescom hadden achter gesloten deuren en heb je hier nog achtergrondinformatie kunnen lezen. Mocht je nou toch nog twijfelen om de game te halen? No rush!

De komende dagen maken we de nodige overuurtjes om de game te ontleden zoals een kikker tijdens de biologieles. Redacteur Rob is met de game aan de slag en zal komende week zijn bevindingen met jullie delen. Dus mocht je nog twijfelen en de review willen afwachten. Stay tuned, het komt er aan!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties