Spotify kent een heleboel gebruikers die dagelijks muziek luisteren en dit anderen aanraden ook te doen. Vanuit Spotify is er mogelijk interesse  voor een Xbox One app.

Gisteravond laat is er een nieuwe versie (5.0) uitgekomen van Spotify voor de Windows Phone met een heel nieuw uiterlijk. Hoewel de meningen over dit nieuwe uiterlijk verdeelt zijn, en over smaak valt nu eenmaal niet te twisten, is het al langere tijd duidelijk dat Spotify onverminderd populair blijft als applicatie om muziek te luisteren onderweg op je mobieltje.

Spotify uitgelicht

De Xbox One laat je via de  snap app functionaliteit naar muziek op de achtergrond luisteren terwijl je andere dingen doet op de console, zoals browsen of gamen. Ook al kennen we Pandora for Xbox One en Xbox Music al, Spotify zou een welkome aanvulling zijn als muziek service. Op de Spotify Ideas Section waren al berichten te lezen van gebruikers die vroegen om deze Xbox One App.

User CraigCannon bijvoorbeeld oppert richting Spotify, ook al zijn de merendeel van de gamers geen Spotify gebruikers, dat de Xbox One als Multi-tasking device een goede platform kan bieden voor een Spotify app. Hij vraagt ook hoe anderen hierover denken.

Medewerkers van Spotify reageerde hierop dat ze het leuk vinden om zoveel enthousiasme te zien maar zij  niets naar buiten zullen brengen tenzij er echt iets concreets over bekend is. Niet alle ideeën zullen leiden tot een concreet product. Een ieder is wel vrij om comments te plaatsen. Wanneer ze er meer over kunnen zeggen, zal dat ook gebeuren.

Ook al bevestigen ze noch ontkennen ze iets, het is goed te zien dat Spotify er open voor staat. Mocht je dus ook eens zijn met het idee voor een Spotify app of heb je een ander tof idee, schroom dan niet op dat op hun site te zetten.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties