Ja, ja, Assassin’s Creed Origins is nog niet zo lang uit maar de geruchten over een volgende versie komen al weer tevoorschijn.

De PlayStation website PSU meldt namelijk dat zij via een bron te horen hebben gekregen dat men bij Ubisoft bezig is met de volgende titel die blijkbaar Assassin’s Creed Dynasty zou kunnen gaan heten. Dit is tenminste op dit moment de codenaam.

Een voormalig werknemer van Technicolor in Bangalore, het bedrijf wat aan de animaties van onder andere Assassin’s Creed werkt, heeft dit aan een journalist laten weten. Het animatieteam van Technicolor heeft onder andere aan de animaties in FIFA, Call of Duty en Resident Evil gewerkt en zij werken voor vele grote gamebedrijven.

Dynasty

Zoals gezegd, Dynasty is de codenaam, net zoals Empire dat voor Origins was. De naam Dynasty zou wel een verwijzing naar de setting kunnen zijn. Vooral China en Japan kende zijn grote dynastieën dus de kans is groot dat we de volgende Assassin’s Creed in het verre Azie gaan spelen. Chinese keizers of Japans Shoguns. Samoerai en Ninja’s. Genoeg materiaal om een assassin in te laten rondlopen. China is al een keer langsgekomen in de Chronicles waarbij je als Shao Jun, lid van de Chinese Brotherhood, speelde. Dit verhaal speelde zich in 1526 tijdens het einde van de Ming dynastie.

Japan kende ook zo zijn eigen dynastieën die al stammen van ver voor Christus. Vooral de periode rond de 16e eeuw waarin zowel Samoerai als Ninja’s actief waren, zijn bij ons door de vele films en tv series bekend.

Op zich wel weer een spannende nieuwe wereld. Als we zien wat men met Egypte heeft gedaan, dan worden Japan of China vast prachtig weergegeven in de volgende game. We houden het in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments