Speel een week lang gratis Skull and Bones

Met de lancering van seizoen 2 van Skull and Bones, kunnen nieuwe spelers hun teentjes gratis dippen in de zeeën van Ubisoft haar piratengame. Ga jij de game proberen?

Skull and Bones maakt niet de verwachtingen waar. De game werd op release matig ontvangen en voorafgaand aan de release ging het ontwikkeltraject ook al niet erg vlekkeloos. In een poging om spelers aan boord te brengen stelt Ubisoft haar game een weekje gratis beschikbaar.

Er is helaas weinig echt positiefs over Skull and Bones te vertellen. Hoewel het prijzenswaardig is dat het team ondanks alle tegenslagen toch altijd door is blijven werken aan de game en ik ze daarom vooral het voordeel van de twijfel wilde geven, is het eindresultaat toch gewoon zoals verwacht teleurstellend.
De omgevingen zien er best mooi uit en de combat werkt vrij soepel, maar de rest van de game is vooral ongebalanceerd en saai. Quests zijn herhalend en bestaan vooral uit veel heen en weer varen, grinden om je schip maar sterker te krijgen om te kunnen vorderen in het niet aanwezige verhaal en heel veel frustraties.
Het online gedeelte had net zo goed niet aanwezig kunnen zijn en ook het verlaten van je schip in de saaie nederzettingen voegt helemaal niks toe. Nee, als je een toffe piratengame zoekt dan is Skull and Bones niet de titel die je wilt, hoe graag ik de game ook had zien slagen.

XBNL-review van Skull and Bones (februari 2024)

Op 28 mei 2024 start het tweede seizoen van Skull and Bones, zoals je wellicht ook al in bovenstaande trailer gezien hebt. Op donderdag 30 mei 2024 kunnen spelers de game tot en met 6 juni 2024 gratis proberen. De progressie die spelers maken in het verhaal en het tweede seizoen nemen zij automatisch mee na deze proefperiode, mochten zij besluiten de game aan te schaffen.

Met ingang van de proefperiode zal Skull and Bones ook tegen 50% te koop zijn. Ga jij de game een kans geven?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties