Er zijn maar weinig goede spaceship titels op de consoles te krijgen. Spellen waarin je een spaceship door het grote heelal op weg naar avonturen bestuurt .

Maar daar komt nu verandering in. Het Double Games spel Rebel Galaxy komt namelijk naar de Xbox One. Dit spel was vorig jaar al aangekondigd voor de PC en PS4 en er zat een kleine kans in dat hij ook naar de One zou komen. Maar nu is dit heugelijke feit toch bevestigd. Rebel Galaxy is een spel met een beetje van alles in zich, RPG, Space combat, handel…een beetje alles wat ik in Destiny dacht te vinden maar niet heb gevonden.

rebel_galaxy_4[1]

Boekaniers opera

Zoals de devs ons vertellen:

Rebel Galaxy is een actie gevulde boekaniers ruimte opera. Je strijdt met piraten, onderzoekt ruimteverschijnselen, wordt bevriend met aliens, plundert ruimtewrakken, delft asteroïden en je ontdekt kostbaarheden. Bepaal de uitkomst door als goede vrijbuiter, handige space handelaar of machtswelluste huurling (of misschien van alles een beetje) het avontuur in te gaan. Koop een steeds beter ruimteschip met je hard verdiende geld en breidt je schip uit met een arsenaal aan wapens en defenses. Zich afspelend in een planeetstelsel vol met prachtige plekken en geheimen, is Rebel Galaxy boven alles een episch ruimte avontuur.

Double Games is een bedrijf die bestaat uit devs die eerder werkte aan Diablo en Torchlight. Het spel wordt later dit jaar op de Xbox One verwacht.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Quatic
9 jaren geleden

Wel een game die ik ook zou spelen, ben benieuwd. Hou em zeker in de gaten.

Bradley van der Avort
Bradley van der Avort
9 jaren geleden

Nice.. kan niet wachten. Werd is tijd dat de console en space game zoals dit krijgt.