Tijdens de PlayStation Experience werd de decemberupdate van Destiny onthuld. Gelukkig betekent dit niet dat de update alleen voor PlayStation spelers is. Alle spelers kunnen vanaf 13 december aan de slag met deze uitgebreide update.

The Dawning

De naam van de december update is The Dawning. De update is speciaal voor de Rise of Iron DLC, dus mocht je die nog niet hebben is dit een goed moment om hem aan te schaffen. The Dawning zal lopen van 13 december tot en met 3 januari. Deze update is geïnspireerd op de feestdagen en dus zijn er ook een heleboel cadeaus te bemachtigen.

Zoals je in de bovenstaande video kunt zien komt er een heel scala aan nieuwe items. Van gave uitrustingen, tot nieuwe wapens en feestelijke accessoires. Natuurlijk horen er ook weer een heleboel quests bij de update. Ook zal er een nieuw scoringssysteem komen voor strikes, waardoor ze op een nieuwe manier te spelen zijn.

sparrow-racing-destiny

De Sparrow Racing League keert terug

Naast alle gave nieuwe dingen in de update komt er ook een oude vertrouwde modus terug. Namelijk de Sparrow Racing League. Aan de video te zien lijkt het op de versie van vorig jaar, wel zijn er gates toegevoegd waar je kennelijk doorheen wil rijden. En er komen ook nieuwe banen en voertuigen. Daarnaast zijn er ook nieuwe prijzen, waaronder shaders, emblemen en sparrows. Dus mocht je weer eens zin hebben in een futuristisch potje Mario Kart ben je bij the Dawning aan het goede adres.

The Dawning ziet er uit als een hele leuke update. De kerstsfeer is uiteraard niet te missen, dus laat de 13e van december maar snel komen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties