Skull and Bones aangekondigd voor 8 november!

Uit de dood herrezen. Skull and Bones is terug op de planken. De game toont uitgebreide gameplay en er is een releasedatum van 8 november, dit jaar.

Skull and Bones is een multiplayer adventure game die jaren en jaren geleden werd aangekondigd en vervolgens niks meer van zich liet horen. Door de jaren heen lieten we er ons ook skeptisch over uit, maar na een periode van afwezigheid is de game hier ineens en heeft het ook wat veranderingen ondergaan.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de game in single-player te spelen, maar de game heeft wel een duidelijk sociaal element, het is leuker om de game met vrienden te doen. De wereld waarin je je bevind is geen zee met kleine Caribische eilandjes, maar gaat van de Afrikaanse kust tot Oost-Indië en bevat totaal verschillende gebieden.

De vergelijking met Sea of Thieves is gauw gelegd natuurlijk, maar deze game verschilt er in dat je echt verschil hebt in je speelstijl. De één zet dikke kanonnen op zijns schip om goed aan te kunnen vallen. De ander zal kiezen voor extra ruimte om cargo te kunnen vervoeren. Hoe beter je wordt, hoe beter de items zijn die je kunt kopen. Denk aan hogere damage, sneller herladen, meer bepantsering maar juist weer trager varen. Het is dus een kwestie van keuzes wat je precies op je schip zet. Hoe beter jij bent, hoe meer reputatie jij bouwt en je dus weer toegang krijgt tot betere items of moeilijkere missies.

De game komt 8 november uit voor de pc en next-gen consoles.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments