Season Two van Sea of Thieves nu live!

Vanaf vandaag kun je met een nieuw seizoen in Sea of Thieves aan de slag! Benieuwd wat er allemaal in zit?

De afgelopen drie maanden heeft de XBNL-community zich uitstekend met Season One van Sea of Thieves vermaakt. We zagen een aantal toffe contentupdates, een nieuwe Merchant Alliance voyage en natuurlijk het Renown progressiesysteem toegevoegd worden. De XBNL-community had echter ook wel wat kritiek op Season One en vooral ook een aantal wensen voor Season Two, zoals je in de laatste Tavern Talk hebt kunnen horen.

Nieuw live event en dikke zeilen!

Wat er van onze wensen terecht is gekomen kun je in bovenstaande trailer zien. In Season Two zijn een aantal nieuwe live events toegevoegd, zijn er mogelijkheden voor kortere speelsessies en brengt de Merchant Alliance nog wat meer leven in de brouwerij. Klinkt goed hé? Benieuwd hoe het precies zit? Check dan de trailer en laat vooral ook even weten wat je er van vindt! Mocht je echt van ieder detail op de hoogte willen zijn dan kun je hier de release notes bekijken.

Wat wij er van vinden? Dat hoor je natuurlijk volgende week in een nieuwe Tavern Talk, waarin we samen met fanatieke XBNL-communitymembers het nieuwe seizoen eens flink onder de loep zullen nemen!

As always: mocht je nieuw in de game zijn en wat tips willen? In dit artikel hebben we er een heel aantal beschreven. Twijfel je of Sea of Thieves wel iets voor je is? In deze, volledig objectieve en fanboy-vrije review, hebben we 1000 dagen na de release van Sea of Thieves de staat van de game eens flink onder de loep genomen. Wil je jouw avonturen graag met andere delen? Kom dan zeker even onze Discord joinen!

Cheers!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties