Xbox One X, check! Rocket League in knisperend 4K, HDR en 60 frames per seconde, nope. Wait, whut? Gelukkig komt hier verandering in en je hoeft er niet eens heel lang meer op te wachten.

Nog altijd gaat Rocket League als een malle. Regelmatig worden er nog potjes opgestart en ook wordt de game nog volop ondersteund en verbeterd. Psyonix heeft voor dit jaar nog een laatste update in de planning en vooral Xbox One X-gebruikers gaan hier blij van worden. We mogen namelijk eindelijk Xbox One X support verwachten. Dit betekent dat we eindelijk soccar kunnen spelen in 4K, in 60 frames per seconde en met HDR. Begin december moeten we hier mee los kunnen.

Halverwege december start ook het laatste event van dit jaar, namelijk Frosty Fest 2018. Dit gaat hetzelfde werken als het huidige Haunted Hallows event. Door online potjes te spelen verdien je Snowflakes die je weer in kunt ruilen voor voorwerpen die met de festdagen te maken hebben. Ik sluit kerstmutsen en slingers niet uit.

Daarnaast begint in december ook een nieuwe Rocket Pass. Dat betekent dus nieuwe voorwerpen en nieuwe, gelicenseerde DLC.

Rocket ID

En dan is er nog een laatste dingetje. Iets met crossplay. Dit is al een poosje mogelijk in Rocket League, maar een mixed party maken, dat is weer een ander verhaal en hier werd Rocket ID dan ook voor ontwikkeld. Geen zorgen, de boel is niet gecanceld, maar wel uitgesteld.

Hoewel het het doel was om Rocket ID voor het einde van 2018 te lanceren, hebben we het moeilijke besluit genomen om dit door te schuiven naar begin 2019. Het goede nieuws is dat met Sony’s recente aankondigingen met betrekking tot volledige cross-platform functionaliteit, we nu veranderingen door kunnen voeren om Rocket ID klaar te maken voor ALLE platformen! We zijn keihard aan het werk om ervoor te zorgen dat het zo intuïtief, stabiel en gepolijst is als mogelijk voordat we het loslaten in de wereld.

Er komen dus weer genoeg verbeteringen aan. Spelen jullie nog wel eens een potje Rocket League?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties