Onlangs gingen er nog geruchten dat er een nieuwe Rock Band game zou gaan uitkomen voor de consoles en nu is het een feit geworden. Ontwikkelaar Harmonix heeft nu officieel aangekondigd dat Rock Band 4 in ontwikkeling is en later dit jaar zal uitkomen voor de Xbox One.

Harmonix heeft laten weten dat alle oude randapparatuur, zoals die van Mad Catz, allemaal zullen werken in Rock Band 4. Hier houdt het goede nieuws echter niet op, want het zal mogelijk zijn om alle content uit de oude games te importeren naar de nieuwe game. Tijdens de GDC gaf de project manager, Daniel Sussman, meer uitleg waarom het nu een goede tijd was om Rock Band te laten terugkeren.

After taking some time off, it was really interesting to kind of come back and play the games that we bled and sweat over for years and years and years. Two things emerged very quickly: One was ‘holy motherf***, these games are FUN!’ Sussman exclaimed.

Eurogamer is met een video gekomen waarin de makers van de game uitleg geven over Rock Band 4. Verwacht de aankomende tijd meer updates rondom de game en blijf Xbox Nederland in de gaten houden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties