Bij onze vrienden van GameInformer zijn eerder beelden getoond van de nieuwe Tomb Raider. Vorige week lieten we al wat gelekte scans zien van het artikel wat zij gaan plaatsen. Nu is er op hun site ook bewegend beeld van de game te zien. En het is adembenemend mooi.

In de video komt Brian Horton, de game director van Rise of the Tomb Raider, aan het woord. Hij vertelt hierin dat ze vooral veel aandacht aan de omgevingen hebben geschonken. Rise of the Tomb Raider neemt je mee naar Rusland waar Lara een lang vergeten stad zoekt en antwoord wil hebben over het bestaan van de onsterfelijke ziel. De Russische omgeving biedt plaats aan nieuwe dieren, nieuwe uitdagingen en technieken om deze wereld geloofwaardig te maken. Helaas zijn wij niet in staat deze beelden te laten zien op onze site dus die kun je bekijken op GameInformer.

Wel hebben we eerder gemaakte beelden waarin de creative director Noah Hughes vertelt hoe men bezig is de survival elementen en de structuur van het spel te verbeteren.

Mooi om te zien hoe de graphics van Lara door de jaren heen zijn veranderd.

Dus check de onderstaande video en de video bij GameInformer en wentel je in de wereld van de altijd aantrekkelijke Lara Croft. Het spel zal eind dit jaar uitkomen op de Xbox One in Nederland.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties