Je kan bijna weer aan de slag met onze eigen Lara. Springen, zoeken, ontdekken. Wil je dat in het echt gaan doen en een korting scoren? Check dan de Experience.

Onze Niels is er al lekker mee bezig om jullie van een topreview te gaan voorzien. Maar jullie kunnen hem ook alvast even proberen. Van maandag 10 t/m zondag 16 september viert Square Enix de lancering van de langverwachte game Shadow of the Tomb Raider met een unieke Shadow of the Tomb Raider Experience. De Experience is voor iedereen gratis toegankelijk en is gevestigd in de centrale hal van Utrecht Centraal Station.

Op maandag 10 september opent de Shadow of the Tomb Raider Experience een week haar deuren voor een breed publiek. Tijdens de Experience kun je alvast zelf aan de slag met de nieuwste Tomb Raider-game. Altijd al eens een real-life Lara Croft willen zijn? In de Shadow of the Tomb Raider-escape room kun je zelf puzzels oplossen en proberen zo snel mogelijk te ontsnappen. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals RIG gaming headsets van Plantronics en een zeer unieke Shadow of the Tomb Raider Xbox One X console, die speciaal voor de Shadow of the Tomb Raider Experience is gemaakt. Iedereen valt overigens in de prijzen, want alle bezoekers van de Experience ontvangen een kortingsbon van €5,- op de aanschaf van de game bij Bol.com.

irine_meier

Lara Croft-cosplayers, opgelet!

Op zaterdag 15 september om 14.30 uur vindt er bij de Experience een speciaal fotomoment plaats waar zo veel mogelijk Lara Croft-cosplayers bij elkaar komen. Hier moet je natuurlijk bij zijn! Bovendien zal elke vooraf aangemelde Lara Croft een speciaal cadeau ontvangen. Cosplayers die mee willen doen, kunnen zich nog aanmelden via linda@triplepentertainment.nl.

Openingstijden: ma – vr: 08:00 – 20:00 uur, zat: 09:00 – 18:00 uur, zon: 10:00 – 18:00 uur.
LET OP: dinsdag van 19.00 – 22.00 uur alleen toegang op uitnodiging.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments