More

  De DLC plannen (en co-op) van Shadow of the Tomb Raider zijn bekend!

  Het vervolg op Rise of the Tomb Raider laat nog even op zich wachten, maar dit weerhoudt de uitgever er niet van om alle plannen nu al te delen! Wil je weten welke DLC er uit komt voor Shadow of the Tomb Raider? Check dan vooral de roadmap hieronder.

  Zoals je misschien al weet gaat Shadow of the Tomb Raider draaien om de Maya’se cultuur! De Maya’s hadden hun eigen kalender, die overigens voorspelde dat de wereld in 2012 eindigde (weet je nog?). Geheel in de Maya’se kalenderstijl is er nu een ‘roadmap’ van Shadow of the Tomb Raider gedeeld, door de uitgever Square Enix. Hier zie je precies welke maand bij welk plan hoort. Zo zien we dat we met GamesCom een nieuwe gameplaytrailer krijgen, dat de game uitkomt in september, maar ook dat er 7 DLC pakketten komen! Dat is nog eens een post-launch ondersteuning!

  Samen bikkelen?

  In elk DLC pakket, of ‘Path’ zoals Square Enix het noemt, staat er niks nieuws. Het gaat elke keer om een verhalende side-missie, een nieuw wapen en een nieuw outfit. Als je goed naar de eerste DLC pack kijkt, dan zie je er boven een logo van twee armen die elkaar kruizen. Het gaat hier om een Challenge waarbij je gebruik kan maken van co-op en waar je dus samen met een vriend Tomb Raider kunt spelen! Het is nog niet bekend wat voor ”challenge” dit is. Eerder kon je in Rise of the Tomb Raider al online Endurance samen met een vriend doen en dus ook co-op. Hopelijk is het dit keer meer verhalend en heb je elkaar echt nodig om de uitdaging te voltooien!

  Verzamelaars opgelet!

  Ben jij een echte verzamelaar van de mooiste game edities? Check dan zeker even de Ultimate Edition van Shadow of the Tomb Raider! Er zit een prachtig beeldje bij, zaklamp, flesopener, art boek en natuurlijk de Season Pass! Dit samen voor 200 dollar (en dus waarschijnlijk euro).

  Abonneer
  Abonneren op
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Wat denk je hier van? Laat je opmerking achter.x