Een hele vreemde wending in de tijd der tijden der remasters, op de website van de Korean Game Rating Board is namelijk de naam Biohazard 6 genoemd. Biohazard is een franchise die wij hier kennen als Resident Evil. Wait wut?!

Ja, je leest het goed. Resident Evil 6 is genoemd als remaster voor de Xbox One. Als echte fanboy van Resident Evil vraag ik me af wat men bezield daar bij Capcom. De ooit zo sterke Resident Evil serie werd met deel 6 met de grond gelijk gemaakt. De survival horror en het ijzersterke verhaal werden na Resident Evil 5 veranderd in een soort van Action Jackson met wat donkere elementen. Resident Evil 6 kan dan ook echt een teleurstelling genoemd worden, waarom men deze game dan ook een remaster geeft in plaats van het fantastische 4 en vermakelijke 5 te bundelen in een game of een volledig nieuwe Resident Evil te maken (Revelations even daar gelaten) is mij een raadsel.

Het eerdergenoemde Resident Evil Revelations stond ook al te vroeg op de site van de Korean Game Rating Board. Twee maanden later volgde vervolgens de onthulling van Capcom zelf. We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties