Goed nieuws voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van Resident Evil. Capcom geeft je een excuus om de games gewoon nog een keer uit te spelen met een gratis upgrade.

Resident Evil 2, 3 en 7 worden vrij algemeen beschouwd als de titels die Resident Evil weer terug aan de top brachten. De games scoorden goeie cijfers en ook de verkoopcijfers zijn goed. De remake van deel 2 is al ruim 9,3 miljoen keer over de toonbank gegaan. Deel 3 iets minder vaak, maar met 5 miljoen verkochte exemplaren doet ook die het niet slecht. Deel 7 is al 10,6 miljoen keer verkocht en dus mogen we zeker van een succes spreken.

Capcom liet ons weten dat we deze games binnenkort ook op de Series X|S en PlayStation 5 mogen verwelkomen. Uiteraard met de nodige grafische verbeteringen, ray-tracing, een hogere framerate en 4K-ondersteuning.

Iedereen die deze games al in bezit heeft mag ze gratis upgraden naar de next gen-versie. Momenteel is het alleen nog niet helemaal duidelijk wanneer deze upgrades beschikbaar worden, maar ‘later this year’ klinkt niet alsof we hier volgende week al mee aan de slag mogen. Nog even geduld dus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties