De geruchtenstroom gaat maar door. De remastered editie van Gears of War lijkt steeds concreter te worden.

Na vele onduidelijke berichten over of hij nu wel of niet komt en door wie hij dan gemaakt zou worden, komen er meer openbaringen tevoorschijn op het net omtrent de game. Maar of deze beelden en screenshots echt zijn of gewoon in elkaar gezet, dat blijft vaag. Tegenwoordig kan elke hobbyist met een video editor iets in elkaar zetten en het dan posten. Puur om de aandacht. De onderstaande beelden schijnen gemaakt te zijn gedurende een besloten beta-test en via de Xbox One DVR op het net te zijn gezet. Maar hoe echt zijn deze beelden?

De feiten: de beide accounts die deze beelden via hun Upload app hadden staan, hebben de clips ondertussen verwijderd. De Gamertags in de video’s, ElitistPath05 en SpongyPlains6, hebben beide geen hoge gamerscores, geen bijzondere avatars en, naar wat het lijkt, namen die vanuit Xbox zelf zijn gegenereerd. Het lijkt er op dat deze twee accounts dus speciaal zijn gemaakt door ontwikkelaars of om dit lek te plaatsen. Als we aan de andere kant deze versie vergelijken met het originele Xbox 360 beeld, dan zie je wel dat er een duidelijk verschil te zien is.

Xbox One GoW gears-of-war-xbox-one-remaster-spotted-in-beta-footage-143159473108

Rijtje

De nieuwe Gears titel van Black Tusk zal nog even op zich laten wachten dus het kan zomaar zo zijn dat deze remastered versie redelijk snel op de markt gaat komen om de tijd op te vullen. De E3 is waarschijnlijk de plek waar we meer duidelijkheid gaan krijgen van Microsoft.

Wat we tot nu toe hebben gehoord aan geruchten op een rijtje:

  • De studio die deze versie gaat maken is Splash Damage gevestigd in Engeland.
  • De game gaat op 1080p met een framerate van 60 fps draaien.
  • Black Tusk ontkent deze game te gaan maken.
  • De game is te zien geweest op een Braziliaans Ratings Board.
  • Beta-testers bevestigen dat zij de game hebben getest.
  • Ingame screenshots die te zien zijn op het net blijken fake te zijn.
  • Titel van deze game gaat worden: Gears of War: Ultimate Edition.

We willen jullie deze beelden van de afgelopen dagen dus niet onthouden. Ook hebben we een soort pre-alpha versie op het net gevonden waarbij je nogal schemerige beelden ziet van een scherm waarop een multiplayer sessie van Gears of War te zien is. Dus oordeel zelf. Gaat hij er nu komen? Of niet?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties