Psychologische thriller REVEIL komt begin maart

Ontwikkelaar Pixelsplit en uitgever Daedalic Entertainment laten je een goed beeld zien van nieuwe gameplay voor hun aankomende psychologische thriller REVEIL, die beschikbaar is voor pre-order voor 6 maart.

Sluit je aan bij indie-liefhebber CozyGamerKat terwijl ze met de ontwikkelaars praat over de ontwikkeling, het verhaal, de omgeving en het geluidsontwerp van REVEIL. Ondertussen delen de ontwikkelaars sfeervolle gameplay en een nooit eerder vertoonde huiveringwekkende achtervolgingsscène die je op het puntje van je stoel zal zetten.

In de video ervaar je het begin van REVEIL en, verderop in de video, een kort maar intens segment dat zich afspeelt in een later deel van het verhaal. Sluit je aan bij de hoofdpersoon Walter Thompson als hij wakker wordt in zijn slaapkamer, om zich kort daarna te realiseren dat dit niet zijn huis is – maar een plek waar verschillende herinneringen van hem met elkaar verweven raken. Walter begint de zoektocht naar zijn dochter Dorie terwijl hij droomachtige scènes tegenkomt die allemaal lijken te draaien om het Nelson Bros Circus waar hij ooit werkte. Lukt het je om het allemaal te begrijpen terwijl de realiteit uit elkaar valt?

REVEIL komt op 6 maart op Xbox Series X|S uit. Vanwege hun beperkte middelen heeft het kleine indieteam besloten zich te concentreren op de ontwikkeling van deze eerder genoemde platforms en bevestigt dat het niet langer de bedoeling is om een Xbox One-versie van REVEIL te ontwikkelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties