Project CARS is nog niet eens totaal bugvrij en de studio kondigt alweer de opvolger aan.

Project CARS is te gek. Dat mag ik best zeggen. Helaas laat de game nog wel eens een kleine bug zien en zijn de online races niet altijd vlekkeloos en wordt je soms zonder enige waarschuwing terug naar je dashboard gegooid. 17 juni kwam er een grote patch (versie 1.4) uit die o.a. de framerate verbetert en blijft men werken aan verbetering, mede door het gebruik van het on demand forum.

Nu is er een nieuw deel aan dit on demand forum, waar je als gebruiker mee kan beslissen en praten over wat er in de game allemaal komt, toegevoegd om, jawel, Project CARS 2 te gaan bespreken. Dit zal weer een groter en betere game worden dan de huidige CARS waarin er meer tracks zitten, 50 locaties, 200+ circuits waaronder racen op dirt, gravel, modder en sneeuw. Wederom met een dynamischt tijds en weersysteem. Het krijgt 8 verschillende disciplines waaronder Rallycross, met meer dan 200 auto’s verdeeld over 40 verschillende classes.

04[1]Co-op

Er komt nu een co-op carrière stand waarin je o.a. als wisselspeler of co-piloot kan spelen. De game zal ook een testcircuit bevatten waar je je auto’s in kan testen en kan afstellen. De Pro Esport racing optie zal in de game zitten met de mogelijkheid tot het maken van een eigen online seizoen, live uitzendingen en een toeschouwerfunctie. Als je een pc bezit en mee wil denken en doen, dan kan je je voor een ‘klein’ bedrag inschrijven op de Project CARS pagina.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments