Win, win, win, winnen?!

Zoals elke maand geven wij weer gave prijzen weg. Vorige maand gaven was dit de Xbox One game Lego Batman, maar deze maand geven we net iets meer. We geven de goodie bag weg die wij bij de Evolve Launchparty hebben gekregen. Ook geven wij de game Sleeping Dogs twee keer weg. Dus de winnaar krijgt het Evolve pakket plus Sleepings Dogs en voor nummer twee is er Sleeping Dogs.

Wat moet je doen? Post onderaan dit bericht een foto van jouw favoriete gamemonster en vertel ons waarom jij dit monster zo geweldig vind.

Volgende maand wordt de winnaar bekend gemaakt via Xboxnederland.nl

 

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul
Paul
9 jaren geleden

[img]http://discdoesretro.files.wordpress.com/2013/01/20130119-054038.jpg[/img]

Ik weet nog dat ik de eerste keer Resident Evil 2 ging spelen.
Deze eindbaas was voor mij toch wel een creep.
Iedereen succes 🙂

Groetjes,

Paul

stephen
stephen
9 jaren geleden

http://i1295.photobucket.com/albums/b628/madda_pod/destiny_the_summoning_pits_phogoth_1_zpsa28b15ab.jpg

mijn favorite is denk toch wel phogoth in de summoning pits uit het spel destiny, het is 1 van de weinige die best lastig blijft om te verslaan 😛

John Zanden
9 jaren geleden

http://gearsofwar.wikia.com/wiki/Lambent_Leviathan

De Lambent Leviathan, deze fukker heeft mij en me co-op partner heel wat tijd en scheldwoorden gekost op het moeilijkste niveau van gears of war. Na ruim 20x verloren te hebben van deze fukker kan ik jullie mededelen dat zijn leven brutaal tot een einde is gekomen 😀

Bennie Hagenaar
Bennie Hagenaar
9 jaren geleden

Mijn favoriete gamemonster aller tijdens is niemand minder dan Bowser. De meeste kennen hem tegenwoordig als de rivaal van Mario, maar hij is begonnen als het monster dat de prinses had ontvoerd een bloeddorstig vuur spugend monster dat je alleen kon verslaan door hem in de lava te laten vallen. Het gevecht met hem in Mario 64 was het beste ooit. Hij is dan niet zo eng als de meeste monster van tegenwoordig maar we de bekenste. (Ik heb maar een link neer gezet van zijn plaatje aangezien. Ik heb met geen mogelijkheid voor elkaar keer een plaatje toe te… Lees verder »