Evolve krijgt medische update

Evolve was vorig jaar een game die hoog in de hypelijsten stond. Desalniettemin wist de game de verwachtingen nooit helemaal waar te maken. Toch is men bij 2K weer druk aan de slag gegaan met de game updaten en dat betekent dat we met Evolve Stage 2 onder andere een nieuw speelbaar karakter tegemoet kunnen zien.

Evolve heeft afgetrapt met een nieuw event genaamd Shear Madness. Tijdens Shear Madness krijgen we elke week een update gedurende vijf weken. The Quantum Surge update is de eerste in de rij en deze is nu dus uit. Naast een nieuwe co-op mode kan men in de eerder genoemde update ook gebruik gaan maken van nieuwe aanpassingen voor je karakters en drie nieuwe maps.

De belangrijkste toevoeging is echter Quantum Caira, een medic. Waar haar collega’s aan de hand van korte bursts hun teammaten kunnen genezen, maakt Quantum gebruik van een veld waarmee ze de andere hunters kan genezen en versterken.

image

Try before you buy

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn dan is er nu goed nieuws, want 2K heeft een optie genaamd try before you buy aan de game toegevoegd. Hiermee kun je in een keer alle hunters en monsters ontgrendelen en uitproberen, zo heb je geen spijt van gemaakte aankopen. Om over aankopen nog even te spreken, de game introduceert nu silver keys als in game currency om je favoriete jagers en monsters te kopen.

2K timmert dus hard aan de weg om Evolve weer op de kaart te krijgen en het ziet er goed uit. Afgelopen maand werd Evolve al een free to play game en het aantal spelers kreeg gelijk een grote boost. Wij zijn benieuwd naar de positieve ontwikkelingen van de game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties