Power Rangers: Battle for the Grid krijgt een Story Mode

Power Rangers: Battle for the Grid heeft een update gehad waarmee we een aantal nieuwe personages gekregen hebben, maar ook een Story Mode.

Een game lanceren zonder een verhaalmode. Het is een beetje als patat zonder mayonaise. Het kan wel, maar toch mist er iets. Toch is dit wat er gebeurde bij Power Rangers: Battle for the Grid, maar met de laatste update is daar verandering in gekomen. Het verhaal volgt een ietwat aangepaste versie van de gebeurtenissen van Shattered Grid uit de comic van Boom! Studios. Voor de maximale fanservice komen de originele Amerikaanse acteurs opdraven om de stemmen in het verhaal in te spreken, maar ook voor de stemmen tijdens de gevechten.

Ook komen er een paar nieuwe Rangers bij om uit te kiezen. Dragon Armor Trini, Udonna en Cenozoic Blue Ranger zijn alledrie opgeroepen om te hulp te schieten in de strijd tegen het kwaad. Daarnaast worden er ook vier nieuwe levels toegevoegd om in te knokken. Twee levels die vrij te selecteren zijn en twee levels die speciaal voor de Story Mode worden toegevoegd.

Wie van jullie heeft zijn Powercoin al in de aanslag om opnieuw met deze game in de weer te gaan?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments