Phil Spencer is maar wat trots op zijn jongste telg. Op Twitter pronkt hij met het hart van de Xbox Series X, de processor. Althans, daar gaan we voor het gemak vanuit. Maar wat staat daar prompt in beeld, rechts van het midden?

Project Scarlett. De projectnaam blijft lekker plakken bij de heren van de hardware-afdeling bij Microsoft. Of het nu hun koosnaampje is voor de CPU of iets anders, heel veel duidelijker wordt het er allemaal niet op met de naamgeving voor Microsofts aanstaande bommetje. In de hoek links onder op de warmteverspreider staan echter twee symbolen die mijn gedachten pas echt op hol brengen: 8K. Dat de Xbox Series X met maar liefst vier keer het aantal pixels ten opzichte van de Xbox One X overweg kan was al bekend. Maar als je het zo pontificaal in beeld ziet staan, dan weet je dat je vuurwerk kunt verwachten.

Phil heeft een Xbox Series X thuis staan. Maar de bovenstaande foto heeft hij vanzelfsprekend niet van zijn exemplaar genomen. Heeft Phil hem uit de tray met CPU’s van David Prien gegapt? Kort op het aanpassen van Phils profielfoto deelde zijn collega David de onderstaande foto, met de tekst “Ik denk dat Phil mijn ontbrekende stukje heeft gevonden”.

David Prien maakte in het verleden deel uit van het team dat aan de Elite Controller en de Elite Controller Series 2 werkte. Momenteel werkt hij aan de nieuwe console. Of denk jij dat hier toch gehint wordt naar het meervoud ervan, zijn er meerdere smaken van Project Scarlett in de maak?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments