Ook Spyro vindt zijn weg naar de Xbox One

Activision heeft de smaak te pakken. Werd onlangs al bekend dat ze de originele Crash Bandicoot trilogie naar de Xbox gaan brengen, nu blijkt dat ze nog een PlayStation-klassieker naar onze console brengen. Vanaf september kunnen we los met Spyro.

Hiermee komt er dus nog een game naar de Xbox die ooit PlayStation-exclusief was, of eigenlijk moet ik zeggen, games. Inderdaad, met een ‘S’ voor meervoud. De Spyro Reignited Trilogy zal namelijk de eerste drie Spyro-titels bevatten. Dit zijn Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage en Spyro: Year of the Dragon.

Die eerste game is al 20 jaar oud en dus zal er veel aandacht uitgaan naar de graphics. De game zal grafisch dan ook een enorme poetsbeurt krijgen, maar tegelijk probeert men ook zo trouw mogelijk te blijven aan het origineel. Om dit kracht bij te zetten komt voor deze trilogie stemacteur Tom Kenny weer opdraven, de originele stemacteur van het tweede en derde deel. Tot slot wordt er ook gewerkt aan de controls om de problemen uit het verleden met besturing en camera te fixen.

Verder wordt ook de soundtrack aangepakt, komen er orb challenges, mini-games en meer. Wel moeten we nog even wachten totdat we met de game aan de slag kunnen. Hij staat gepland voor 21 september. Wie van jullie heeft al een grote cirkel op zijn kalender staan?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments