Binnen het racing-genre is Forza een bekende naam die zijn debuut maakte op de eerste Xbox console in 2005 en deze game is met elke generatie Xbox meegegaan. Na Forza Horizon komt er weer een nieuwe titel uit in de Forza reeks.

Uitgelicht

Tijdens de North American International Auto Show in Detroit kondigde Microsoft, Forza 6 aan. Dit viel samen met de presentatie van de nieuwe Ford GT. Deze Ford GT zal trouwens ook op de cover staan van Forza 6. Behalve deze snelle bak zal ook de Shelby GT350 Mustang en de F-150 Raptor in de game zijn opwachting maken.

Ferrari

buildign

Forza artikel

Turn 10, de ontwikkelaar van de Forza serie, heeft aangegeven dat er pas gameplay getoond gaat worden tijdens de aankomende E3 in juni dit jaar. Voor mij is de Forza reeks sterk geëvolueerd en verbeterd hij met elk deel. Het vernieuwde op bepaalde vlakken meer dan bijvoorbeeld FIFA. Hier wel in ogenschouw nemende dat ik geen voetbalfan ben, sorry. Een race game fanaat, dat ben ik zeker en ik zal de livestream gaan volgen tijdens de E3 om de gameplay beelden te aanschouwen. Echt één van de titels waar ik naar uit kijk! Voor nu kan je hier bij ons de announcement trailer checken van Forza 6:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties