The Elder Scrolls: Online is natuurlijk al een tijdje uit op de PC. Over een paar weken is hij ook op de Xbox One te spelen. Wij van XboxNederland zullen de game uitgebreid gaan streamen, houd dus vanaf 9 juni het Twitch-kanaal van XboxNederland extra in de gaten. Tot 9 juni moeten we het doen met de trailers die Bethesda de laatste tijd veel uitgeeft. 

In de nieuwste trailer zien we niet veel nieuwe of schokkende onthullingen van ESO, dit is niet zo raar natuurlijk want de game is al een jaar lang uit. Wat we wel zien is een prachtige game die zich perfect leent voor de console. Zelf heb ik al vele uren in de PC-versie van de game gestoken. De PC-versie voelde als een game die nog niet helemaal af was. Natuurlijk is de ideale MMO nooit af maar bij ESO was de basis al instabiel. De game werd saai en de combat was voor de PC niet echt boeiend.

eso2De gameplay met relatief weinig knoppen voor een MMO-game zal beter bij de console passen. Daarnaast vind ik dat de game er de laatste tijd in trailers een stuk beter uitziet. Natuurlijk moet je dit met een korreltje zout nemen, we weten pas echt of de game er mooier uit gaat zien wanneer we hem kunnen spelen. Daarnaast brengen de upgrades van Tamriel Unlimited, zoals het thief-systeem en de bounty die je krijgt voor het vermoorden van wachters, meer het gevoel van een “Elder Scrolls”-game naar boven.  Ondanks de valse start op de PC denk ik echt dat ESO een kans van slagen heeft op de console.

Zoals al eerder aangegeven is ESO vanaf 9 juni te spelen op de Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties