Onlangs kon je in het free trial weekend The Elder Scrolls Online proberen. Voor iedereen die helemaal blij werd van de game en er geen genoeg meer van krijgen is er goed nieuws. Met de laatste patch zijn er weer een hoop fijne toevoegingen aan de game gedaan, waaronder HDR support.

Een paar dagen geleden schreef ik dit stukje, waarin de HDR compatible games voor de Xbox One stonden. Daar kan met de laatste patch voor The Elder Scrolls Online weer een game aan toegevoegd worden.

the-elder-scrolls-online

Patch 1.6.1.0 (wie houdt er nu niet van cijfertjes) is namelijk live. De grootste veranderingen aan de game zijn de volgende dingen:

  • HDR Support
  • Mythical Aetherial Ambrosia
  • Apothecary’s Parcels

HDR Support

Yes, we willen het en krijgen het ook steeds meer! Kunnen we verder vrij kort over zijn. High Dynamic Range laat je games er mooier uitzien. Het brengt je veel vollere kleuren en meer contrast waardoor alles er mooier en gedetailleerder uitziet. Maar dan heb je nog wel een Xbox One S en een TV nodig die dit ondersteunt.

hdr-meme

Mythical Aetherial Ambrosia

Een nieuwe potion die is toegevoegd aan de game. Mythical Aeth…. nog iets, is een uiterst zeldzame en krachtige versie van de potion Psijic Ambrosia. Door dit te drinken krijg je een +150% experience bonus, althans, voor de duur van het effect. De consumptie en het effect van de potion hangt weer samen met je Connoisseur en Brewer passives, net als met het Psijic Ambrosia.

Om dit Mythical Aeth…. moeilijke naam, te maken zul je stad en land af moeten reizen voor de benodigdheden en je Recipe Quality Provisioner passive moet op het hoogste niveau zitten. Al met al lijkt dit een behoorlijk grindfest te gaan worden.

Apothecary’s Parcels

Voor deze update heb je het Imperial City DLC pakket nodig. Apothecary’s Parcels voegt namelijk de mogelijkheid aan enkele Merchants in Imperial City toe, om kruiden te kopen in ruil voor Tel Var Stones.

imperial-city

Andere fixes

De lijst met fixes en toevoegingen voor deze patch is lang. Ik ga ze dus ook niet allemaal apart benoemen. In plaats daarvan geef ik jullie een linkje waar je ze op je gemak zelf even kunt nalezen. Ook kun je hier het volledige stappenplan voor het Mythical Aeth…. uhmm superdrankje terugvinden. Klaar voor? Komt hij dan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments