Nieuwe Super7 mode aan Forza Horizon 4 toegevoegd

De Super7 mode tovert Forza Horizon om tot een grote speeltuin voor racers

Een aantal jaar na release blijft Playground Games nog steeds hun Forza Horizon 4 ondersteunen met updates en nieuwe content. Wat is er nieuw toegevoegd?

Vanaf vandaag is de Super7 update gratis beschikbaar. In bovenstaande trailer kun je een indruk krijgen van hetgeen je te wachten staat. In de nieuwe Super7 mode kun je challenges voor anderen bouwen of je speelt die van anderen. De mode heeft wel iets weg van een game als Trackmania. In Super7 bouw je allerlei stunts en wordt de UK omgetoverd tot één grote speeltuin voor racers.

De Super7 mode is niet echt iets waar ik zelf warm voor loop. Wel kan ik me voorstellen dat deze mode, waarin je de meest bizarre challenges kunt bouwen, uitnodigt om gezellig wat avondjes met vrienden in rond te hangen. De diverse stunts die je kunt doen zullen ongetwijfeld voor de nodige mooie clips, screens en memorabele momenten zorgen. Bovendien is het natuurlijk heel erg tof dat je zelf challenges kunt bouwen waar anderen zich vervolgens mee kunnen vermaken. Het lijkt me in ieder geval meer dan de moeite waard om het eens te checken. Is de Super7 mode voor jou een reden om Forza Horizon 4 weer eens aan te zetten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties