Heel even dacht ik dat er één of andere Battleborn DLC was aangekondigd, maar het bleek om Agents of Mayhem te gaan, een soort vervolg op Saint’s Row. Ik was niet heel enthousiast na de trailer, maar laten we eens kijken wat de game voorstelt.

Agents of Mayhem is een pure singleplayer game (wtf, geen co-op?) en speelt zich af in Seoul, Korea. Het gaat om drie agenten van de organisatie M.A.Y.H.E.M. die de vijandelijke organisatie L.E.G.I.O.N. moet bestrijden (jongens, wat een originaliteit hey). De agenten hebben allemaal hun eigen unieke vaardigheden, dus dat zorgt voor dynamische gameplay. Klinkt bekend in de oren, of niet? Ik kan een Trevor, Franklin en Michael herinneren van GTA 5 met ieder hun eigen kwaliteiten, maar we laten we ons verder focussen op Saint’s Row 5 Agents of Mayhem.

De game biedt een soort futuristische wereld met veel gadgets en nieuwe wapens. In de trailer zie je ook dat het zich afspeelt in het Saint’s Row universum, want het logo van de Saint’s is nog te zien, maar de ULTOR organisatie is er ook nog. Gelukkig hebben ze een nieuwe naam gebruikt, want ik vind dit zelf niet echt meer Saint’s Row. Het lijkt er meer op alsof Gearbox (Borderlands) een bezoekje heeft gebracht bij Volition (Saint’s Row) en daar gelijk de art style heeft aangepast. Het zal voor mij persoonlijk wel wennen zijn. Wat vinden jullie van de trailer? Ziet het er cool uit, of vinden jullie het niks?

Het spel staat gepland voor 2017 (waarschijnlijk voor de consoles en pc).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties