Nieuwe Mortal Kombat 1-trailer laat eerste gameplay zien van The Boys’ Homelander

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1-trailer uitgebracht waarin de eerste gameplay wordt onthuld van de aankomende DLC gastvechter Homelander.

Homelander, die te zien is in de serie The Boys, voegt zich op 4 juni bij het roster van Mortal Kombat 1 als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door brede beschikbaarheid op 11 juni. Over Homelander schrijft de uitgever het volgende:

Homelander is het machtigste wezen op aarde en de leider van The Seven, het elite superheldenteam van Vought International. In een wereld waar “Supes” worden gemaakt, is hij de sterkste van allemaal. Homelander doet zich voor als de ultieme patriot en beschermer, maar laat je niet misleiden door zijn mooie uiterlijk of hoge waardering. Hij is een moordlustige, narcistische sociopaat met een onverzadigbare behoefte aan bevestiging, liefde en macht. Homelander’s vernietiging van vijanden en machtswellust houdt niet op bij zijn wereld. Uitdagers uit andere rijken zullen ook zijn wraak onder ogen moeten zien. Zoals in de nieuwe video te zien is, laat Homelander zijn dominantie over tegenstanders gelden door zijn superkracht, luchtaanvallen en het vermogen om vijanden met zijn ogen te laseren. 

Bovenstaande trailer biedt ook alvast een eerste blik op de gameplay voor Ferra, een nieuwe DLC Kameo Fighter die kan assisteren tijdens wedstrijden met een reeks ondersteunende moves. Ferra is verkrijgbaar als onderdeel van het Kombat Pack en als losse aankoop in juni 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties