Dragon Ball Z RPG getoond in nieuwe trailer

Het moment is eindelijk daar. Meer beelden en informatie over de nieuwe RPG Project Z, een actievolle Dragon Ball Z RPG! Wat vinden we er van?

Eerder deze maand schreef ik al over de aankondiging dat er eindelijk een nieuwe RPG van Dragon Ball Z aan komt, genaamd Project Z. Ik hoop dat het een werknaam is, want dat is natuurlijk een dramatisch slechte naam.

Bandai Namco heeft eindelijk een trailer online gezet met daarin de beelden waar we naar snakten. Wat zien we precies? Eigenlijk veel wat we al ooit hebben gezien. Het begint weer eens met Goku vs. Piccolo en Goku vs. Vegeta in de Saiyan Saga. Dat is natuurlijk op zich niet erg, maar dit verhaal kennen we inmiddels wel. We zien dat het eventueel tot en met de Frieza Saga loopt qua verhaal tot het legendarische moment van Goku die voor de eerste keer Super Saiyan wordt.

Dragon Ball Z: Sagas HD?

Wat zien we nu echt? Is het een soort Dragon Ball Z: Sagas game waar we door de meest belangrijke gevechten van Goku gaan? We zien op een gegeven moment wel dat je met Goku kan rondlopen, maar verder alleen maar gevechten die we al 1000 keer hebben gezien.

Wat interessant is om te melden, is dat de game wordt ontwikkeld door CyberConnect 2, de ontwikkelaar van onder andere de Naruto Shippuden en. hack series games. De games van deze studio worden door de fans zeer gewaardeerd, dus dat is een goed teken. Maar hopelijk wordt dit dus niet een nieuwe Naruto game in een Dragon Ball jasje. Hopelijk is er meer focus op avontuur in de vorm van een open wereld.

Project Z komt later dit jaar uit en hopelijk zien we veel meer van deze game op de E3!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments