Als je Xbox Insider bent en in de Alpha Ring zit, dan krijg je vandaag een grote Xbox update. Wat verandert er allemaal weer?

En zijn een aantal nieuwe features te melden. Laten we beginnen met het ondersteunen van de rechts naar links talen zoals Arabisch en Hebreeuws. Dus ben je een gamer die meer thuis is in deze talen, dan kan je nu de taal van je Xbox verandering naar Arabisch of Hebreeuws.

Pins

Dit is een leuke voor alle spelers. De nieuwe guide kan nu namelijk 40 pins laten zien. Erg prettig.

Home

Er zijn nu twee extra ruimtes naast de resume tegel te zien die meer content tonen en een betere beschrijving laten zien, visueel verbeterd zijn en jij kan nu ook invloed op datgene wat er getoond wordt uitoefenen door je positieve of negatieve stem te geven in het menu. Het is ook makkelijker om een eigen afbeelding als achtergrond neer te zetten op je Home pagina.

 

Mixer

De Broadcast tab heeft een make-over gehad en laat nu meer info zien over jouw Mixer account. Nog mooier, je kan nu uitzenden op 1080p resolutie. Je hoeft daar niets voor te doen, Mixer checkt je verbinding en past de resolutie daarop aan.

Guide

Actieve party’s en streamsessies kun je nu makkelijker beheren. Net zoals bij de achtergrond muziek kan je nu deze zaken direct via de guide balk regelen.

Game Hub

De Game Hub heeft een nieuwe Welcome tab. Deze bevat een samenvatting van alle content die er in de wereld te vinden is. Kijk naar de achievements die je bijna hebt gehaald, welke vrienden er aan het spelen zijn en zo meer.

 

De nieuwe visuele updates geven je een helderder beeld en laten je al zien wat er onder Home te vinden is.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments