Een nieuwe maand is aangebroken. Tijd dus om bekend te maken wat we de komende tijd in de Game Pass mogen verwachten.

Vandaag beschikbaar

Far: Changing Tides (Cloud, Console, PC)

Een sfeervol reisavontuur over de emotionele ontwikkeling van een jongen en zijn schip op zoek naar een nieuw thuis. Trotseer stormachtige zeeën, duik de duistere diepte in en verken vergeten ruïnes in een prachtig vormgegeven overspoelde wereld.

Microsoft Flight Simulator (Cloud)

Deze game was natuurlijk al een poosje via Game Pass te spelen, maar nu kun je er ook onderweg van genieten.

Binnenkort beschikbaar

Lightning Returns: Final Fantasy XIII (Console, PC) – 3 maart

Lightning Returns is het afsluitende hoofdstuk van Final Fantasy XIII en hierin keert de heldin uit het eerste deel terug voor haar laatste avontuur. Geniet van actievolle gevechten en voor het eerst in deze trilogie ook character customization.

Kentucky Route Zero (Cloud, Console, PC) – 10 maart

Een point-and-click adventure game die gaat over een vrachtautochauffeur genaamd Conway en de vreemde lui die hij ontmoet terwijl hij de mysterieuze Kentucky Route Zero probeert af te leggen. Allemaal om een laatste bezorging te doen voor het antiekbedrijf waar hij voor werkt.

Lawn Mowing Simulator (Xbox One) – 10 maart

Deze was al beschikbaar voor de pc en Xbox Series X|S, maar binnenkort kun je ook op je oude Xbox One de grasmaaier uithangen.

Marvel’s Guardians of the Galaxy (Cloud, Console, PC) – 10 maart

De klapper van deze maand is wat mij betreft Marvel’s Guardians of the Galaxy. In deze game ga je met de Guardians op avontuur om het universum te redden van de ondergang. De interactie tussen de Guardians onderling, maar ook hun reacties wat er om hen heen gebeurt maken dit absoluut een van de grappigste games die je zult spelen.

Young Souls (Cloud, Console, PC) – 10 maart

Een mix tussen 2D brawler en RPG waarin je hordes goblins bevecht, jezelf levelt met honderden wapens en accessoires en tussen verschillende werelden reist om je pleegvader te redden.

Deze games verlaten de Game Pass

Natuurlijk moet er voor de nieuwe toevoegingen ook weer plaats gemaakt worden en dat betekent dat er ook een aantal titels de Game Pass gaan verlaten. Vanaf 15 maart zullen onderstaande games niet langer te spelen zijn via Game Pass.

  • Nier: Automata (Cloud, Console, PC)
  • Phogs! (Cloud, Console, PC)
  • Torchlight III (Cloud, Console, PC)
  • The Surge 2 (Cloud, Console, PC)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties