Zo veel aankondigingen, zo weinig tijd. Daarom combineren we even drie titels in één voor je. Het gaat om een nieuwe Doom, een nieuwe Need for Speed en een nog onbekende 2k Games AAA titel.

Het is wel weer tijd voor een nieuwe Doom, eerlijk gezegd. Het prachtige Doom 3 is alweer elf jaar geleden en ik zal nooit vergeten hoe ik bijna een hartverzakking kreeg toen ik voor de eerste keer een WC bezocht in de horrorwereld van Doom 3. Stiekem houden wij wel van horror bij Xbox Nederland, dus daarom is een teaser zeer welkom. Het is dan ook een teaser in optima forma, met enkele seconden aan beelden van de game. Er staat geen nummer bij de titel, dus gaat het om een reboot? We moeten wachten tot de E3!

Hieronder beelden van de geannuleerde Doom 4 game die gisteren zijn vrijgegeven. Maar goed ook, dat het geannuleerd is, het ziet er meer uit als RAGE meets Fallout, dan een echte Doom.

Nieuwe Need for Speed

Even zonder dollen, de laatste twee delen waren niet echt Need for Speed titels, maar meer Burnout met een Need for Speed licentie (omdat Criterion het natuurlijk maakte). Het online gedeelte werkte weliswaar goed, maar we willen hardcore Need for Speed. Hot Pursuit 2 was een stap in de goede richting. De game die wordt aangekondigd is in ontwikkeling bij de studio Ghost Games, in Zweden. Gelukkig geen Criterion sausje meer. Laat hen maar lekker bouwen aan een nieuwe Burnout. Hieronder zie je de screens van de teaser-aankondiging. Op 21 mei moeten we de eerste beelden te zien krijgen!

2867993-may21

Maar even een trucje met contrast en helderheid laat ons dit zien. Dan zien we spoilers en meer customization.

need for speed

Is het tijd voor een Underground 3? Gaan de gebeden van de fans gehoord worden? We wachten in spanning af!

UPDATE: Op 20 mei werd er een halve screenshot door EA baas Peter Moore vrijgegeven

Need for Speed

Nieuwe AAA titel 2k Games

Als het Mafia 3 is, dan ren ik door mijn straat in mijne blote derrière en kniel ik op de grond om het hogere (wat dat is, mag je zelf bedenken) te danken op mijn knieën. Mafia 2 viel wat tegen omdat Mafia 1 zo geniaal was. Maar toch zal ik heeeel blij zijn met een nieuwe Mafia. Even terug naar de context, 2k games heeft aangegeven dat ze een grote AAA titel in het fiscale jaar van 2016 hebben gepland. Het kan natuurlijk ook om een hele andere franchise gaan dan Mafia, want ja, 2k Games heeft best wat mooie franchises in bezit als uitgever (Bioshock, Borderlands en grote sportgames). Een nieuwe Bioshock is het hopelijk niet, want Ken Levine (het genie van Bioshock 1 en 3) heeft tegenwoordig zijn eigen studio, dus hij kan zijn magie niet tevoorschijn halen bij 2k games. Wat denken jullie dat 2k Games uit de hoge hoed haalt?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Danny
Danny
9 jaren geleden

“Even zonder dollen, de laatste twee delen waren niet echt Need for Speed
titels, maar meer Burnout met een Need for Speed licentie (omdat
Criterion het natuurlijk maakte). De game die wordt aangekondigd is in ontwikkeling
bij de studio Ghost Games, in Zweden. Gelukkig geen Criterion sausje
meer.”

Rivals gemist?