Alle races gewonnen, alle wegen verkend, alle showcases voltooid en nog maar een paar van die borden die ik nog moet vernielen. Het einde van Forza Horizon 4 komt in zicht en dan kan ik weer iets anders gaan doen, toch? Nou niet dus, er komt weer allerlei nieuws aan.

Deze week moet hij klaarstaan voor je, een update voor Forza Horizon 4 en hij brengt niet alleen maar fixes met zich mee.

Route Creator

De update brengt ons de Route Creator en die doet precies wat de naam ons al doet vermoeden. Het laat je namelijk lekker zelf een route maken. Je kiest een startpunt en van hieruit teken je de route met je auto uit door simpelweg over de wegen heen te rijden en checkpoints te plaatsen langs de route. Je race kan tot 65 kilometer lang worden.

Nieuwe Horizon Story

Ook komt er een nieuwe Story met de update mee. British Racing Green kan geactiveerd worden vanaf level 50 in Broadway en laat ons met diverse iconische Britse racewagens rijden. Verder kun je een nieuwe chat zin unlocken, een uniek kledingstuk en de klassieke 8-liter Bentley.

Verder komen er uiteraard nog een aantal fixes mee met de update zoals overall stabiliteit en performance verbeteringen, een quit-knop in quickplay Team Adventures na het voltooien van een avontuur en nog diverse andere dingetjes.

Shit, denk je klaar te zijn met de game…. jullie weten waar ik weer te vinden ben de komende tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments