We naderen het einde van het NHL seizoen en dan komen de berichten van de nieuwe edities EA sportsgames weer omhoog.

De NHL zit midden in zijn play-offs en de strijd voor het winnen van de Stanley Cup is in volle gang. We zijn de halve finales ingegaan waarbij de stand op dit moment aan beide kanten van het schema 1-1 gelijk is. De Anaheim Ducks en de Chicago Blackhawks aan de ene kant, de NY Rangers en de Tampa Bay Lightning aan de andere kant. Ook in de virtuele ijshockey wereld rommelde het dit jaar. De fans van de NHL-serie waren niet blij met de 2015-versie en EA heeft daar naar geluisterd.

NHL 16

NHL 16 keert terug naar de basis waarbij onderdelen zoals EA SPORTS Hockey League opnieuw in het spel te vinden zijn. Ook zal het zeer gemiste offline season weer in de game zitten en kan je weer gewoon een normaal NHL seizoen spelen. In de GM (General Manager) mode is het moreel nu een belangrijk onderdeel en moet je er voor zorgen dat je spelers tevreden zijn en blijven. Be A Pro heeft ook weer een stap terug gedaan en geeft je als speler de mogelijkheid om als beginner in de minor league als CHL rookie te beginnen met een nieuw progressie systeem waarin de manier waarop je speelt een belangrijk onderdeel is geworden.

Waar zeker veel online spelers blij van gaan worden is de 6 vs. 6 online play die terug gaat komen evenals de co-op mode waarin je met vier spelers een team kan vormen. Natuurlijk zijn er veel grafische verbeteringen, vernieuwde stadions en team updates te zien. Een leuke toevoeging is bijv. de veel geziene baarden bij spelers, die nu heel precies in de game zijn te vinden. Ook is er nog meer gekeken naar de yells die het publiek laat horen, de mascottes die de teams hebben en specifieke items die gebruikt worden in de ijshallen.NHlDeze gamer is fan, van het spel en van de franchise. Snel, hard en vooral cool. Hoe zit dat met onze kijkers? Leeft deze sport nog een beetje in ons landje of niet? Ik kijk er alvast weer naar uit. De game komt dit jaar alleen uit op current-gen (er is wel een legacy uitgave voor de 360) en staat gepland voor september.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties