Zelfs Paul George kan er niet van slapen en schreeuwt het uit. De lijst met songs in NBA 2K17 staat altijd garant voor goede muziek. Soms zit er iemand bij 2K te slapen en doen ze een dramatische keuze. Dit jaar is dat het geval

Even ter voorbereiding, dit is een persoonlijke smaak van uw schrijver. Zoals iedereen die mijn stukken over NBA leest weet ben ik een zeer subjectieve fan van de game. Voor mij blijft NBA 2K de standaard van sportgames, mede omdat het geheel tot in de puntjes af is. Maar zelfs mijn subjectieve mening gaat wel eens in error. Dat is dit keer het geval bij het bekendmaken van de nieuwe playlist voor de komende NBA 2K titel.

Grote namen, kleine namen

Onder leiding van Imagine Dragons, Noah “40”, Shebib of OVO Sound en Grimes zit de lijst vol met hip-hop, rock en alternative songs. Voor ieder wat wils dus. Maar ergens heeft er in de US, of misschien zelfs wel bij 2K Nederland, iemand een Nederlandse ‘artiest’ toegevoegd. Ja, schrik niet als je de lijst doorloopt want ergens onderaan staat het nummer Bel Me Op van Lil’ Kleine en Ronnie Flex. WTF, Lil’ Kleine? Iemand waarvan de naam al een pleonasme is. Sorry, maar dan zak je bij mij al op de intelligentieschaal naar nul. Zeker als je een song met de titel Drank & Drugs op de markt brengt. En dan ook nog kiezen voor de song “Bel Me Op” die de legendarische tekst “Ik deel mijn laatste ballon met je, hou je haar omhoog en kots met je” bevat. Hoe poëtisch wil je het hebben? Hopelijk heeft NBA 2K17 de mogelijkheid om bepaalde nummers uit te zetten.

Mocht er iemand bij 2K NL dit lezen, ik wil de naam, het adres en telefoonnummer van het genie die hier verantwoordelijk voor is. Terug naar de rest van de lijst die wel het herkauwen waard is, die kan je hier op Spotify beluisteren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments