Mortal Kombat is een langlopende reeks en nu zijn we bij deeltje X aanbeland. Ja, deel 10 alweer. Langzamerhand sijpelt er wat info op het internet met deze week de terugkeer van een oude bekende.

TERUG

Deze oude bekende maakte voor het eerst zijn opwachting in Mortal Kombat 2 en wist toen al aardig huis te houden met zijn hoed, welke een dodelijk randje had. Ik vond Kung Lao in dit deel echt heel tof en  hij was één van mijn favoriete karakters.

Kung Lao 2

LEGENDE

Hoewel Netherrealms Studios zelf niet veel loslaat over Kung lao, heeft een Engelse tijdschrift wel wat bijzonderheden in zijn blad vermeld staan. Kung Lao zal namelijk naast zijn hoed als vlijmscherp wapen ook nog verschillende variaties in zijn vechtstijl in de strijd gooien namelijk: Tempest, Buzz Saw  en Hat Trick (vermoedelijk gebruikt hij hier zijn hoed).

Kung lao

Hierboven zie je dus de nieuwe vechtstijlen die Kung Lao biedt. Het ziet er erg cool uit en ik wil de game toch wel heel snel gaan spelen. Maar jammer moet ik genoeg nog even geduld hebben. Wie ook volop aan het speculeren zijn over Kung Lao en zijn moves, zijn de guys bij Perfect Legend. Zij hebben, naar aanleiding van het artikel in GameMaster Magazine, een video gemaakt met de characters en stages uit MK9 maar nu met Kung Lao en de verschillen met de vorige versie, en dan met name in zijn vechtstijl, erin.

Uiteraard mag in Mortal Kombat X een online modus niet ontbreken. Je kan hierin kiezen uit verschillende facties. Er zijn vijf facties en die heten als volgt: Lin Kuei, White Lotus, Brotherhood of Shadows, Special Force en Black Dragon. Het leuke is dat je battle-punten kan verdienen voor je factie en het menu aangepast kan worden naar jouw gekozen factie.

New 1

New 2

new 3

new 5

sub-zero

FATALITY

Leuk feitje is dat dit deel zich 25 jaar afspeelt  na MK9. Behalve Kung Lao is ook de oude bekende Quan Chi een speelbare personage en één van de originele makers, Ed Boon, hint al tijden naar de onthulling van meer personages….. nog meer? MK heeft er al zoveel. Maar ach, verse bloed kan nooit kwaad, kijk maar naar Killer Instinct.

Sinds de aankondiging van Kung Lao vroegen de fans om een trailer met deze karakter. Nou, Ed Boon heeft ze die meteen gegeven:

Kung Lao trailer

Zodra er meer bekend is over deze game, kan je dat uiteraard hier lezen. Ik kan niet wachten om weer een ouderwetse Fatality op het scherm te zien! Ter afsluiting nog wat gameplay footage en wat info over Kung lao te zien in deze trailer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties