In mijn vorige artikel kon je al lezen over Kung Lao en zijn eventuele moves. Nu kunnen we hem eindelijk in actie zien! En om maar met meer content te smijten heeft Netherrealm Studios ook maar even Kitana van stal gehaald.

De actie komt heel snel en super vloeiend op mij over. Er zit veel variatie en snelheid in de moves, dit vind ik er supertof uitzien!  De moves van Kung Lao doen met zijn snelle stoten en schoppen erg aan een Wing Chun denken.  De rand om zijn hoed lijkt wel neon en deed me aan Tron denken. Ook zag je D’vorah, Kotal Kahn en Cassie Cage als nieuwe karakters in het Mortal Kombat universum naast de oude bekende Scorpion, Kano  en Sub-Zero.  Ook Kitana ziet er erg… ehm… lekker uit. Ook al val ik niet op pixelated dames, zij is een lust voor het oog.

Kitana 2

Kung Lao

Wat dat betreft hebben Ed Boon en zijn team qua stijl en feel echt mooi werk afgeleverd met deze game. In april is de release, voor deze tijd kan je nog meer nieuws van ons verwachten van MKX. Ik heb hem in ieder geval al gepre-ordered. Mocht je dat nog niet hebben gedaan, ren dan alsnog naar de winkel want je krijg nu nog Goro als bonus DLC erbij!

En hier nog een extraatje, Quan Chi, ook speelbaar in Mortal Kombat X

Mortal Kombat X komt in april uit op de Xbox One

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties