Team17 is uiteraard de ontwikkelaar die we allemaal vooral kennen van de uitermate populaire Worms franchise en zij hebben vandaag aangekondigd dat een Kickstarter voor een nieuwe game is behaald. Deadwood: The Forgotten Curse is een feit!

Deadwood: The Forgotten Curse kan nog het beste omschreven als Zelda die een ontmoeting heeft met Don’t Starve. Deadwood bevat namelijk verschillende gameplay-elementen uit die twee games en maakt er iets speciaals van. Deadwood is een action/adventure met een survival twist. Je kruipt in de huid van Lathe, een jonge bosbewoner en ambitieuze uitvinder. Samen met zijn makker, een reus van steen genaamd Roguard, moet hij een hele horde aan houten zombies genaamd The Deadwood bestrijden en voorkomen dat de vloek verpreid zal worden over Knottington. Het survival element introduceert zichzelf wanneer het nacht wordt in Deadwood. Overdag in de game zal Roguard Lathe beschermen en te hulp schieten wanneer het nodig is, zodat de speler rustig naar hulpmiddelen kan zoeken. Het wordt een ander verhaal wanneer de nacht begint, aangezien Roguard dan een tukkie doet en het aan Lathe is om zijn maatje te beschermen tegen The Deadwood.

Deadwood

Hier is een korte samenvatting wat je zoal kunt verwachten in Deadwood: The Forgotte Curse:

  • Zelda meets Don’t Starve: Een uniek mengsel van adventure en survival.
  • Overdag verken je een open wereld terwijl je het mysterie van de Forgotten Curse probeert op te lossen.
  • Tijdens de nacht waak je zowel over jezelf als jouw maatje Roguard en zorgt ervoor dat de houten zombies op afstand blijven.
  • Een geweldig verhaal over een ongebruikelijke vriendschap in een wereld vol met unieke personages.
  • Ga op zoek naar hulpmiddelen zodat speciale wapens en gebouwd kunnen worden en om Lathe en Roguard van verschillende soorten van verdediging te voorzien.
  • Verhaal-gedreven side quets voor de speler om te ondernemen, waarin ook keuzes gemaakt zullen worden.

Deadwood: The Forgotten Curse heeft nog geen releasedatum, maar is al wel aangekondigd voor verschillende platformen waaronder de Xbox One. Last but not least, een trailer van de game.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties