Minecraft Dungeons brengt met seizoen 2 duisternis, nieuwe items en mobs!

Op 21 april 2022 komt seizoen 2 van Minecraft Dungeons beschikbaar. Wat mogen we van dit nieuwe seizoen verwachten?

Het tweede seizoen van Minecraft Dungeons heet Luminous Nights en zal deze week al te spelen zijn. Dit nieuwe seizoen brengt een aantal veranderingen die vooral visueel van aard lijken. Het thema Luminous Nights zullen we terug zien door de vele luminous symbolen en meer duistere aankleding van de verschillende dungeons. Veel tijd en aandacht is uitgegaan naar het creëren van een passende sfeer en in de eerste beelden van bovenstaande videoblog zien we dat duidelijk terug. Met name de lichteffecten zullen van je beeldscherm af knallen!

Naast de vele visuele aanpassingen, brengt seizoen 2 ook weer nieuwe cosmetics die uiteraard geheel in stijl met het thema zijn. Een andere toffe toevoeging is de optie om bosses, ministosities, als ‘pets’ in jouw runs mee te nemen.

Leuk en aardig dit soort toevoegingen. Maar hoe zit het met nieuwe content? De nieuwe update zal ook een nieuwe mob brengen. Wildfire is een mob die je van Minecraft wellicht kent en deze zal nu ook haar weg als event mob naar Minecraft Dungeons vinden. De update zegt verder niets over nieuwe Dungeons, iets waar ik zelf toch wel op gehoopt had!

De beste quality of life update die Minecraft Dungeons kon bedenken is het toevoegen van meer opslagruimte. Gelukkig, wat een verademing! Met de nieuwe Storage option kun je vanaf nu 300 extra items equipen. Goed nieuws voor diegenen die afgelopen jaren de nodige unieke items hebben weten te verzamelen!

Genoeg nieuws staat ons weer te wachten. Ga jij weer een kijkje nemen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments