Miljoenen customization mogelijkheden in LEGO Brawls

Aanstaande vrijdag 2 september 2022 moet LEGO Brawls voor de Xbox uit gaan komen. In een nieuwe trailer zien we mogelijkheden die je als speler krijgt om je Minifigure aan te passen. Wat staat je als speler allemaal te wachten?

Zoals het een LEGO-game betaamt, geeft LEGO Brawls spelers een grote hoeveelheid aan opties om je personages aan te passen, te mixen en matchen met officiële LEGO-steentjes en een unieke minifigure vechter te creëren. De ontwikkelaars van LEGO Brawls hebben het rekensommetje voor je gemaakt. Ruim ’77 biljoen’ variaties zijn er te creëren. Dit is inclusief uitrusting en power-ups. Spelers kunnen elkaar te lijf gaan met alles, van stokbroden en taartkanonnen tot boomboxen en raketvuisten. In bovenstaande trailer krijg je alvast een voorproefje.

Over LEGO Brawls

LEGO Brawls is een 4 vs. 4 fighting game. In september 2019 zagen we deze game al op Apple Arcade verschijnen. Veel bekendheid heeft de game nog niet genoten. Met de release naar consoles moet daar verandering in komen. Het doel in LEGO Brawls is om controle over het centrum van de map te krijgen. Een echte typische action-brawler, dus waar we er de nodige van voorbij hebben zien komen, maar nu dus in het LEGO universum.

De verschillende multiplayer-modi laten tot acht spelers op Xbox en Switch toe. Op PlayStation lukt dat tot en met vier spelers. Online kun je je uitleven in matches met acht spelers of co-op met twee tot vier spelers. Iedereens favoriete LEGO-thema’s en sets zijn beschikbaar. Naast de reguliere brawl mode en de online multiplayer mode, zal er ook een battle-royale-style mode aan LEGO Brawls toegevoegd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments