Tijdens het PAX East evenement afgelopen weekend, heeft Microsoft laten weten het automatisch downloaden van DLC op Xbox One te overwegen.

Tijdens een Q&A met Larry ”Major Nelson” Hyrb, zei een gamer tegen hem dat wanneer hij een Season Pass aanschaft voor games, hij soms niet weet wanneer de content precies beschikbaar zal worden gesteld. Hij liet aan Major Nelson weten dat het misschien een goed idee was om de boel automatisch te laten downloaden, zoals het nu ook gaat met updates voor games wanneer de console in Instant On modus staat. Major Nelson zei dat hij dit vaker had gehoord van gamers en dat Microsoft er op dit moment mee bezig is. Hij kon echter niet met zekerheid zeggen hoe hoog deze request op het prioriteitenlijstje stond van Microsoft.

Major Nelson heeft een website gesuggereerd waar men hun feedback kwijt kan aan Microsoft over de Xbox One en mogelijke nieuwe features in de toekomst. Dit alles kan gedaan worden op de dedicated Xbox Feedback website. Wat vinden jullie van het idee van het automatisch downloaden van een Season Pass of volledige DLC packs? Laat het ons weten hier op Xbox Nederland.

 

 

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Leon Zandman
Leon Zandman
9 jaren geleden

Die Xbox Feedback site is helemaal niets nieuws. En dit request staat er volgens mij ook al een tijdje op. Niet echt nieuws, dus…

Jeffrey
9 jaren geleden
Antwoord aan  Leon Zandman

Er wordt toch ook nergens gesuggereerd dat de feedback site nieuw is? Er wordt alleen vermeld dat deze gebruikt kan worden voor dergelijke requests…

Martin
9 jaren geleden
Antwoord aan  Jeffrey

Zo lees ik hem ook herr Sandman.

Josuakun
Josuakun
9 jaren geleden

Ik vind dit prettig van bedrijven. Natuurlijk is het mooi weer gelul, maar het is als gebruiker soms toch prettig om het idee te hebben dat er wat gedaan wordt met je op en aanmerkingen. Je kan veel van Microsoft zeggen, maar niet dat ze niet luisteren naar hun achterban. (screenshot mogelijkheid) Zelf ben ik geen voorstander van het automatisch laten downloaden. Ik heb hier graag zicht op en vind het geen probleem om even te hoeven wachten dan ga ik in de tussen tijd een andere game spelen. Wat op de 360 helaas niet mogelijk was bij het downloaden… Lees verder »