Het lijkt wel een nieuwe trend. De gamewereld zet vol in op attractieparken en attracties. Nadat Ubisoft bekend maakte te werken aan een pretpark in Maleisië en ook de Universal-pretparken Nintendo-attracties krijgen, komt er nu ook een ‘must do’ bij op het lijstje van de Mass Effect fans.

Bioware kondigde namelijk een Mass Effect-attractie aan voor ‘California’s Great America’. Dat is minder goed nieuws voor de Nederlandse fans van de trilogie, want dat park ligt zoals de naam al doet vermoeden in Californië, in de USA.

De attractie zal, naar eigen zeggen, de bezoekers meenemen op een interactieve reis naar een verre planeet, waar ze het moeten ‘opnemen’ tegen een vijand, om vervolgens tot held gekroond te worden. Het zou een compleet spektakel in 4D moeten worden. Er werd niet gesproken over het voertuig, maar volgens andere bronnen zou de reis gemaakt worden met Commander Shepard’s favoriete voertuig: ‘The Normandy’.

2016 lijkt een goed jaar te worden voor ‘Mass Effect’-fans, want naast de attractie komt ook ‘Mass Effect: Andromeda’ uit.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments