Nog enkele weken wachten en dan komt één van de games uit 2019 uit waar velen al jaren op wachten: Borderlands 3! In twee nieuwe trailers maak je kennis met Zane en Moze. Klaar voor spetterende actie?

Waarschijnlijk heb je al een tijdje een groot kruis op 13 september 2019 in je agenda staan. De releasedatum van Borderlands 3 nadert met rasse schreden en de communicatie afdelingen van 2K en Gearbox maken overuren. Zo worden we met enige regelmaat voorzien van nieuwe informatie en nieuwe trailers.

Zane

Afgelopen week mochten we kennis maken met Zane en Moze. Zane mag genieten van zijn pensioen na jaren verschillende ‘baantjes’ gehad te hebben, van wc ontstopper tot assassin. In Borderlands 3 moet hij zo nu en dan zijn kroegentocht onderbreken voor snelle actie.

Moze

Door de jaren heen is Moze gepokt en gemazeld als soldaat. Nadat zij haar complete squad verloren heeft op het strijdveld, weet zij zeker dat ze nog maar op één iemand kan rekenen. Haar eigen Iron Bear.

Twee spraakmakende personages die ongetwijfeld een eigen unieke bijdrage gaan leveren aan Borderlands 3. Nog een paar weekjes geduld, nog een paar weekjes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments