Binnenkort komt Suicide Squad: Kill the Justice League uit. Hoogste tijd om met de hoofdpersonen kennis te maken! In een viertal trailers leren we hen kennen.

Warner Bros. Games en DC hebben stellen je graag uitgebreid hun helden voor uit de Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person actie-shooter die wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios. Hieronder vind je een overzicht van elk lid van Task Force X terug, die je een inkijk geeft in hun vaardigheden en skills. 

Harley Quinn

Harley Quinn presenteert haar waanzinnige One Woman Show! Ze kan acrobatiek, beheerst wapens als geen ander en heeft de knowhow om Batmans wapens te gebruiken. Ze is alles wat de Suicide Squad nodig heeft.

King Shark

Met King Shark moet je niet lichtvaardig omgaan en Metropolis kan maar beter naar de lucht kijken in plaats van naar de zee, want dit roofdier aan de top van de voedselketen heeft een nieuw territorium ontdekt.

Captain Boomerang

De Flash heeft deze Boomerang vaker neergehaald dan hij kan tellen, maar hij blijft terugkomen. Met een vleugje eigen snelheid zit Captain Boomerang in positie om de Scarlet Speedster te vangen en hem op zijn plaats te zetten.

Deadshot

Brainiac’s soldaten maken geen schijn van kans tegen Deadshot. Hij is tot de tanden gewapend en klaar voor de strijd. De Justice League zal niet weten wat hen overkomt als hij hen als zijn volgende doelwit markeert…

Suicide Squad: Kill the Justice League is wereldwijd verkrijgbaar op 2 februari 2024 voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties