Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is nu verkrijgbaar

Vandaag hebben SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio de actieavonturen-vechtgame Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name uitgebracht voor Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is het nieuwste deel in Like a Dragon, de bekendste serie van Ryu Ga Gotoku Studio.

Kazuma Kiryu was ooit een legendarische yakuza, maar zette zijn eigen dood in scène en veranderde van naam om zijn familie te beschermen. Nu betrekt een mysterieus figuur hem in een conflict waardoor hij zijn geheime leven achter zich moet laten. Hoofdkenmerken van de gameplay zijn:

  • WIS JE VERLEDEN OM JE TOEKOMST TE BESCHERMEN: Begin aan een meeslepend actieverhaal met verpletterende gevechten in kleurrijke locaties vol bonte personages en activiteiten.
  • ULTIEME GEVECHTEN MET TWEE KNALLENDE VECHTSTIJLEN: Schakel in bloedstollende mêleegevechten op dynamische wijze tussen de Yakuza- en Agent-vechtstijl. Gebruik de Yakuza-stijl om je vijanden angst aan te jagen met agressieve aanvallen die mogelijk worden gemaakt door Kiryu’s ongeëvenaarde kracht en flair. Of ga een stapje verder met de Agent-stijl door met enorme snelheid en precisie aan te vallen terwijl je een reeks geavanceerde gadgets gebruikt, zoals elektrische draden om vijanden te verdoven en weg te slingeren.
  • EINDELOOS VERMAAK: Of je nu vecht in het Coliseum van het schip Castle, een nieuw karaokenummer zingt, geniet van een drankje in de live-action cabaretclub of racet op het pocketcircuit, de wereld biedt allerlei meeslepende ervaringen.

Er zijn twee edities van de game verkrijgbaar: Standard en Deluxe. In de Deluxe Edition vechten spelers naast drie legendarische yakuza in de Battle Arena van het Coliseum aan boord van het mysterieuze containerschip Castle.
Door de campagne voor Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name te voltooien, krijgen spelers toegang tot de Speciale probeerversie van Like a Dragon: Infinite Wealth. Spelers kunnen alvast twee spannende speltypen bekijken van de intense RPG vóór de release op 26 januari 2024: de verkennende Adventure Mode en de verhaalgedreven Story Mode.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties